Wervingsdag Leren en Werken

Middin zoekt nieuwe collega's!

Daarom organiseren wij op 6 september een wervingsdag, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om te werken binnen de gehandicaptenzorg of ouderenzorg, maar hiervoor nog niet over de diploma’s beschikken.

Voor wie?

Je hebt minimaal een afgeronde diploma vmbo-tl, vmbo-gl, vmbo-kl, mbo niveau 2 of overgangsbewijs havo/vwo klas 3 naar klas 4.

Programma

Wat betekent het leren en werken voor jou, wat kun je verwachten en wat wordt er van jou verwacht. We doen een cv test en een testje wat voor type je bent. Het volledige programma volgt in de week van 19 augustus.

Solliciteren

Wil je solliciteren dan doe je dat door je aan te melden voor de wervingsdag op deze pagina. Dit is een verplicht onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wil je meer informatie over wat de functie inhoudt, klik hier voor de vacature.

En daarna?

Vond je het leuk en ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij na de wervingsdag graag je sollicitatie met cv en wie weet nodigen we je daarna uit voor een sollicitatiegesprek op 16 of 24 september. Houd deze data alvast vrij in je agenda.  

Datum en Tijd

6 september van 13:00 – 17:00 uur

Locatie

Prinses Beatrixlaan 16 in Rijswijk.

Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Prinses Beatrixlaan 16 | 2285 VZ Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48