Wervingsdag

Ontdek wat bij jou past!

Vind jij het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende vacatures in de zorg? Bij Middin bieden wij jou de mogelijkheid om je in te schrijven voor een wervingsdag op onze locatie Binnenklingen in Den Haag. Wij vertellen jou wat over het werken bij Middin en nemen jou in een korte workshop mee in de twee methodes waar op de Binnenklingen mee gewerkt wordt; Triple C en LACCS. Vervolgens kan je onder het genot van een kopje koffie of thee samen met een zorgmanager of begeleider gaan ontdekken wat bij jou past.

Waar?

Wij verwelkomen jou graag op onze woonlocatie Binnenklingen in Kijkduin, Den Haag.

Voor wie?

Deze wervingsdag is voor iedereen die een mbo 3, 4 of hbo opleiding heeft afgerond in de richting van Zorg en Welzijn, met of zonder werkervaring. Als je in het 3de of 4de leerjaar van jouw opleiding zit, ben je ook van harte welkom! Verder is het van belang dat je interesse hebt in het werken met cliënten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking, cliënten met een meervoudige beperking of cliënten die moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen.

En daarna?

Vond jij het een prettig gesprek en ben jij geïnteresseerd? In overleg met jou bekijken wij welke woonlocatie het beste bij jou past. Op die woonlocatie volgt jouw tweede gesprek in combinatie met een meeloopmoment. Dit kan uiteraard ook een van onze andere woonlocaties zijn buiten de Binnenklingen.

Datum en tijd

Deze wervingsdag vindt plaats op woensdag 11 maart van 15.00 - 18.00. Enthousiast? Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen of een mail te sturen naar recruitment@middin.nl
Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Burgemeester Elsenlaan 170 | 2288 BH Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48