Webinar Werken en Leren bij Middin (bbl)

Middin zoekt nieuwe collega's!

Daarom organiseren wij op 21 januari een Webinar speciaal voor mensen die belangstelling hebben om te werken binnen de gehandicaptenzorg, maar hiervoor nog niet over de diploma's beschikken.

Voor wie?

Je wilt de opleiding VIG/MZ, BGZ of PBGZ volgen via een bbl leer-werktraject. Maar voordat je solliciteert wil je meer informatie over wat leren en werken bij Middin inhoudt.

Programma

Tijdens het Webinar zullen wij ingaan op de volgende onderwerpen: 

  • Welke opleidingen kan je volgen? *
  • Wat komt kijken bij een leer-werktraject?
  • Wat bieden wij aan?
  • Wat verwachten wij van jou?
  • Hoe verloopt de sollicitatieprocedure en wat kan je doen om deze succesvol te doorlopen?
    *Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot de opleidingen verwijzen wij je graag door naar de websites van het Albeda en ROC Mondriaan.

Na jouw aanmelding zal je een mail ontvangen waarin jij kan aangeven welke vragen jij echt beantwoord wilt hebben. Heb je toch nog vragen? Dan kan je tijdens het Webinar via onze chatfunctie ook jouw vragen stellen.

Speciaal voor alle deelnemers hebben wij een informatiepakket samengesteld. Deze ontvang je via de mail na deelname aan het Webinar. Zo ben je in het bezit van alle informatie die je nodig hebt om te solliciteren.

Datum en tijd

Het Webinar vindt plaats op donderdag 21 januari 2021 van 14.00-15.00 uur.

UPDATE 20-1: aanmelden via onze website is niet langer mogelijk. Wil je deelnemen aan het Webinar? Dan kan je je direct aanmelden via GotoWebinar hiermee ontvang je meteen de inloggegevens van het Webinar, dat kan via DEZE LINK.

Locatie

Het Webinar vindt online plaats via GoToMeeting, welke gedownload kan worden via de Play Store of App Store. Op de dag van het Webinar ontvang je een link waarmee je kan inloggen.

Solliciteren

Wil je solliciteren? Na afloop van het Webinar beginnen wij met de sollicitatieprocedure. De vacature is vanaf 22 januari te vinden op onze website www.werkenbijmiddin.nl.


Om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure vragen wij van je dat je minimaal in het bezit bent van een afgeronde opleiding vmbo-tl, vmbo-gl, vmbo-kl, mbo niveau 2 of overgangsbewijs havo/vwo klas 3 naar klas 4.

Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Burgemeester Elsenlaan 170 | 2288 BH Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48