Leren en werken

Wil je een opleiding volgen in zorg of welzijn? En ook alvast aan het werk en een salaris verdienen? Dan is een leerwerkplek iets voor jou. Bij Middin bieden we je de mogelijkheid de voordelen van werken en leren te combineren.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Bij Middin leiden we graag mensen op. Middin is een door SBB erkend leerbedrijf. Je kunt bij ons rekenen op vakkundige begeleiding. Niet alleen van je werkbegeleider, maar ook van je collega’s en de adviseur beroepsopleidingen. Zij maken je wegwijs in de werkzaamheden en doen er alles aan om je te helpen zodat jij de opleiding met succes gaat afsluiten. Als je kiest voor een leerwerkplek dan werk je zo’n 27 tot 32 uur per week bij een van onze locaties in Zuid-Holland (omgeving Rotterdam of Den Haag). Je gaat 1 dag per week naar school. 

Welke opleiding kun je volgen?

Je kunt de opleiding Verzorgende IG-Maatschappelijke Zorg mbo niveau 3 (en) of Persoonlijk(e) Begeleider Gehandicaptenzorg op mbo niveau 4 volgen. Heb je al een VIG-diploma, maar wil je je verder ontwikkelen tot verpleegkundige niveau 4, ook dan kun je solliciteren.
Je volgt de opleiding bij één van onderstaande ROC's:

  • Albeda
  • ROC Mondriaan

Wanneer is dit écht iets voor jou?

Kort gezegd: als je werken in de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg helemaal ziet zitten en toe bent aan een nieuwe stap. Dat kan zijn, omdat je nu in een heel andere sector of baan werkt en eigenlijk al een tijdje een overstap naar zorg & welzijn overweegt. Of misschien heb je in het verleden al in de zorg gewerkt, maar ben je er een paar jaar tussenuit geweest. En je vindt het de hoogste tijd om je hart voor de zorg weer te volgen. Herken jij je hierin?  vind je het bovendien belangrijk dat je een leer-/werktraject volgt bij een zorgorganisatie die:

  • je tijdens je opleiding kennis laat maken met verschillende doelgroepen en je zo helpt te bepalen welke doelgroep uiteindelijk het beste bij jou past?
  • de kosten die te maken hebben met de opleiding vergoedt?
  • het fijn vindt dat je ook jouw levenservaring, ideeën en kennis meebrengt en toepast in je werk?
  • zorgt dat je met vragen of voor hulp altijd terechtkunt bij een werkbegeleider of bij collega’s?
  • ook met je meedenkt over je toekomst en je verdere carrière in de zorg, nadat jij je opleiding hebt afgerond?

Aanmeldingen (VOL)

De vacature voor de functie leerling-begeleider voor de september 2020 instroom is gesloten. 

De volgende mogelijkheid om te kunnen solliciteren volgt vanaf, of direct na de zomer in 2020. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over werken en leren dan kun je contact opnemen met één van onze recruiters via 070-3723548.

 

Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Prinses Beatrixlaan 16 | 2285 VZ Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48