Zoekresultaten

Den Haag

Woonbegeleider Den Haag

Ben je een enthousiaste woonbegeleider en op zoek naar een mooie en betekenisvolle baan met doorgroeimogelijkheden? Dan zit je goed bij woonvoorziening Waldeck State!
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
MBO 3
Referentie nr:#STLI02595
Den Haag

Begeleider nachtdienst jongerenlocatie

Ben jij op je best in de nacht (maar ook bereid af en toe een dagdienst te draaien) en kijk je ernaar uit mee te werken aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners van jongerenlocatie Zomers...
Gepubliceerd: 06-09-2019
MBO 3
Referentie nr:#STMW02612
Rotterdam en Den Haag

Ergotherapeut

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Ergotherapeut voor 24-36 uur per week! Lijkt het je wel wat deze rol te vervullen bij Middin? Reageer dan nu op deze vacature.
Gepubliceerd: 15-08-2019
HBO
Referentie nr:#STMW02384
Rotterdam

Verpleegkundige verpleeghuis Rubroek

Als verpleegkundige heb je vandaag de dag de keus uit tal van leuke banen. Je zou eerst een baan moeten ervaren voordat je erop solliciteert. Je bezichtigt toch ook eerst een huis voordat je het...
Gepubliceerd: 07-06-2019
MBO 4, HBO
Referentie nr:#STG02504
Den Haag

Persoonlijk begeleider VG

Wie wil dat nou niet? Na je werk nog even lekker uitwaaien op het strand of de boulevard… Als je bij locatie De Olieberg werkt, dan kan het, want dit ligt aan de boulevard van Scheveningen!...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
MBO 4
Referentie nr:#STMW02625
Den Haag

Begeleider nachtdienst

Kom jij ons team van woonvoorziening Hofje van Boheemen in Den Haag versterken? Wij zoeken een begeleider voor de nachtdiensten met affiniteit voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
MBO 3
Referentie nr:#STNB02393
Den Haag

Woonbegeleider VG ouderen

De combinatie van persoonlijke begeleiding met concrete zorgtaken zorgen voor échte afwisseling binnen een baan waarin je ertoe doet en echt een verschil kan maken voor onze cliënten.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
MBO 3
Referentie nr:#STNB02519
Den Haag

Persoonlijk Begeleider ouderen met verstandelijke beperking

Kom jij ons team van woonvoorziening Newtonstraat in Den Haag versterken? Wij zoeken een Persoonlijk Begeleider met ervaring en affiniteit voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
MBO 4
Referentie nr:#STIW02314
Zoetermeer

Ambulant begeleider LVB (MBO)

Voor onze Gebiedsteams in Zoetermeer en ons gebiedsteam in Rijswijk zijn we op zoek naar een Ambulant begeleiders voor 24-32 uur per week. Heb je ervaring met de doelgroep LVB (jong)volwassenen en...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
MBO 4
Referentie nr:#STMW02615
Den Haag

Persoonlijk begeleider Activiteitencentrum

Zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat iedereen mee kan doen op het activiteitencentrum? Dan ben jij de activiteitenbegeleider voor AC Kijkduin waar wij naar op zoek zijn!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
MBO 4
Referentie nr:#STL02627
Filters
Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Prinses Beatrixlaan 16 | 2285 VZ Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48