Open Deuren Dag

Open Deuren Dag

Locatie Binnenklingen stelt haar deuren open zodat jij binnen kunt kijken bij de woonvoorziening en op het terrein. Zo kun jij met een kopje koffie om tafel met een begeleider en vragen wat jij wilt. Je ontmoet ook cliƫnten en ziet andere begeleiders aan het werk, zodat jij het echte werk kan beleven!

Waar?

Locatie Binnenklingen is een terrein met meerdere woonvoorzieningen. Woning Binnenklingen 26 stelt haar deuren open, maar uiteraard mag je ook de rest van het terrein zien. Op Binnenklingen 26 wonen cliĆ«nten met een Ernstig Meervoudige Beperking (EMB) in de leeftijd van 25 tot 55 jaar.

Voor wie?

Iedereen die een mbo 3, 4 of hbo opleiding heeft afgerond in de richting van Zorg en Welzijn, met of zonder werkervaring. Als je in je 3de of 4de leerjaar van je opleiding zit, ben je ook van harte welkom.

En daarna?

Vond je het leuk? Dan vinden wij het leuk als je nog eens terug komt voor een sollicitatiegesprek. Toch net niet? Kom dan naar een van onze andere dagen of maak een belafspraak met een van onze recruiters om te ontdekken wat bij jou past.

Datum en tijd

Vrijdag 13 december van 10:00 - 12:00. Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen of door een mail te sturen naar recruitment@middin.nl

Locatie

Woonvoorziening Binnenklingen, woning 26.
Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Prinses Beatrixlaan 16 | 2285 VZ Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48