Open Deuren Dag

Open Deuren Dag

Locatie Binnenklingen stelt haar deuren open zodat jij binnen kunt kijken bij de woning en op het terrein. Zo kun jij met een kopje koffie om tafel met een begeleider en vragen wat jij wilt. Je ontmoet ook cliënten en ziet andere begeleiders aan het werk, zodat jij het echte werk kan beleven!

Waar?

Locatie Binnenklingen is een terrein met meerdere woonvoorzieningen. Woning Binnenklingen 11 stelt haar deuren open, maar uiteraard mag je ook de rest van het terrein zien. Op Binnenklingen 11 wonen cliënten met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag, maar ook cliënten met een ernstig meervoudige beperking.

Voor wie?

Iedereen die een mbo 3, 4 of hbo opleiding heeft afgerond in de richting van Zorg en Welzijn, met of zonder werkervaring. Als je in je 3de of 4de leerjaar van je opleiding zit, ben je ook van harte welkom.

En daarna?

Vond je het leuk? Dan vinden wij het leuk als je nog eens terug komt voor een sollicitatiegesprek. Toch net niet? Kom dan naar een van onze andere dagen of maak een belafspraak met een van onze recruiters om te ontdekken wat bij jou past.

Datum en tijd

Vrijdag 21 februari van 10.00 - 12.00. Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen of door een mail te sturen naar recruitment@middin.nl

Locatie

Woonvoorziening Binnenklingen, woning 11
Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Burgemeester Elsenlaan 170 | 2288 BH Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48