Webinar Werken bij Middin

Ontdek wat bij jou past!

Wil jij graag in de gehandicaptenzorg aan de slag, maar vind jij het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende vacatures? In deze tijden van corona is het lastig om op verschillende locaties een kijkje in de keuken te gaan nemen. Omdat wij jou toch een beetje op weg willen helpen in het maken van een keuze voor een leuke werkplek bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een webinar. In deze webinar word je meegenomen in hoe het is om te werken op onze locatie Waldeck State in Den Haag. Op deze locatie wonen cliënten met een lichamelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel daarnaast wonen er enkele clienten met een (licht) verstandelijke beperking. In dit webinar word je meegenomen in wat het werken inhoud binnen deze dynamische locatie. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige zorgmanager en recruiter.

Waar?

Het webinar vindt online plaats via GoToMeeting, welke gedownload kan worden via de Play Store of App Store. Na aanmelding ontvang je een link waarmee jij kan inloggen.

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen! Ook als je interesse hebt in een leer-werktraject in de gehandicaptenzorg en je nog niet instaat bent geweest je goed te orienteren op wat het werk precies inhoud.

Om te kunnen solliciteren op een van onze reguliere vacatures vragen we wel van je dat je een mbo 3, 4 of hbo opleiding heeft afgerond in de richting van Zorg en Welzijn, met of zonder werkervaring. Ben je nog met jouw opleiding bezig? Dan ben je vanaf jouw tweede leerjaar welkom in onze flexpool.

En daarna?

Enthousiast geworden over het werken (en leren) bij Middin? Dan nodigen wij jou natuurlijk van harte uit om te solliciteren op één van onze vacatures.
Ben jij overtuigd en wil jij leren en werken bij Middin? Solliciteer dan op de vacature van leerling-begeleider.

Datum en tijd

Dit webinar vindt plaats op donderdag 28 januari 14.00-15.00. Enthousiast? Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen.
Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Burgemeester Elsenlaan 170 | 2288 BH Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48