Webinar Werken en Leren bij Middin

Middin zoekt nieuwe collega's

Daarom organiseren wij op 23 maart een webinar speciaal voor mensen die belangstelling hebben om te werken binnen de gehandicaptenzorg, maar hiervoor nog niet over de diploma's beschikken.

Voor wie?

Je wil de opleiding VIG/MZ, BGZ of PBGZ volgen via een BBL leer-werktraject, maar voordat je solliciteert wil je meer informatie over wat werken en leren bij Middin inhoudt.

Programma

Tijdens het webinar zullen wij ingaan op de volgende onderwerpen:

  • Welke opleidingen kan je volgen?
  • Wat komt er kijken bij een leer-werktraject?
  • Wat bieden wij aan?
  • Wat verwachten wij van jou?
  • Hoe verloopt de sollicitatieprocedure en wat kan je doen om deze succesvol te doorlopen?

*Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot de opleidingen verwijzen wij je graag door naar de websites van het Albeda en ROC Mondriaan

Na jouw aanmelding zal je een mail ontvangen waarin jij kan aangeven welke vragen jij echt beantwoord wil hebben. Heb je toch nog vragen? Dan kan je tijdens het webinar via onze chatfunctie ook jouw vragen stellen.

Speciaal voor alle deelnemers hebben wij een informatiepakket samengesteld. Deze ontvang je via de mail na deelname aan het webinar. Zo ben je in het bezit van alle informatie die je nodig hebt om te solliciteren.

Datum en tijd

Het webinar vindt plaats op dinsdag 23 maart 2021 van 14.00-15.00 uur. Aanmelden kan door middel van het invullen van het formulier hiernaast.
Je zal een week voor het webinar een mail ontvangen waarmee je jouw inschrijving compleet kan maken.

Locatie

Het webinar vindt online plaats via GoToWebinar, welke gedownload kan worden via de Play Store of App Store.

Solliciteren

Wil je solliciteren? De vacature is te vinden op onze website www.werkenbijmiddin.nl. Wij raden jou aan eerst het webinar te volgen voordat je solliciteert.

Om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure vragen wij van jou dat je minimaal in het bezit bent van een afgeronde opleiding vmbo-tl, vmbo-gl, vmbo-kl, mbo niveau 2 of een overgangsbewijs havo/vwo klas 3 naar klas 4.

Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Burgemeester Elsenlaan 170 | 2288 BH Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48