Webinar: Leren en Werken bij Middin

Middin zoekt nieuwe collega's!

Wil jij werken in de gehandicaptenzorg en ben je nog niet in het bezit van een zorggericht diploma? Dan is een leer-werkplek bij Middin iets voor jou! Bij ons kan je leren en werken in de praktijk en verdien je meteen een passend salaris. Wij hebben opleidingsplekken beschikbaar voor de opleiding Verzorgende IG - Medewerker Maatschappelijke zorg (VIG-MZ, niveau 3) en de opleiding (Persoonlijk) Begeleider Gehandicaptenzorg (PBGZ & BGZ, niveau 3 & 4).

Op 3 september organiseren wij een Webinar speciaal voor mensen die belangstelling hebben om te leren en werken bij Middin!

Voor wie?

Je wilt de opleiding VIG/MZ, BGZ of PBGZ volgen via een bbl leer-werktraject. Maar voordat je solliciteert wil je meer informatie over wat leren en werken bij Middin inhoudt.
Om bij Middin te kunnen leren en werken moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Programma

Tijdens het Webinar zullen wij ingaan op de volgende onderwerpen: 

  • Welke opleidingen kan je volgen? *
  • Wat komt er kijken bij een leer-werktraject?
  • Wat bieden wij aan?
  • Wat verwachten wij van jou?
  • Hoe verloopt de sollicitatieprocedure en wat kan je doen om deze succesvol te doorlopen?
    *Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot de opleidingen verwijzen wij je graag door naar de websites van het Albeda en ROC Mondriaan.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via deze link. Selecteer bovenaan op welke dag je wilt deelnemen. Je zal direct een link ontvangen waarmee je gemakkelijk kan inloggen en deel kan nemen aan het Webinar.

Het Webinar vindt plaats op donderdag 19 augustus en vrijdag 3 september van 14.00 – 15.00 uur.

Locatie

Het Webinar vindt online plaats via GoToWebinar, welke gedownload kan worden via de Play Store of App Store. Schrijf je direct in op de website van GoToWebinar dan ontvang je jouw aanmeldingslink in je mailbox.

Solliciteren

Wil je solliciteren? Dan raden wij je aan om eerst het Webinar te volgen. De vacature is te vinden op onze website www.werkenbijmiddin.nl 
Lees de tekst goed, in de vacature vermelden wij precies wat we willen lezen in jouw motivatiebrief.


Om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure vragen wij van je dat je minimaal in het bezit bent van een afgeronde opleiding vmbo-tl, vmbo-gl, vmbo-kl, mbo niveau 2 of overgangsbewijs havo/vwo klas 3 naar klas 4.

Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Burgemeester Elsenlaan 170 | 2288 BH Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48