Algemeen webinar: Leren & Werken bij Middin

Leer alles over het leren en werken bij Middin

Denk jij erover na om een opleiding in de zorg te gaan volgen? Spreekt de Gehandicaptenzorg (GHZ) jou aan en wil je eerst meer weten voordat je solliciteert? Meld je dan aan voor ons webinar: Leren en Werken bij Middin. Deze vindt plaats op donderdag 27 januari van 13.30 tot 14.15 uur.

Tijdens het webinar vertellen wij wat Middin en de Gehandicaptenzorg jou te bieden heeft. Wij gaan in op de verschillende doelgroepen die wonen en werken bij Middin waar jij tijdens je opleiding mee te maken kan krijgen. Ook bespreken wij de opleidingen die je bij Middin kan volgen, namelijk:
Verzorgende IG - Medewerker Maatschappelijke zorg (VIG-MZ, niveau 3)
(Persoonlijk) Begeleider Gehandicaptenzorg (PBGZ & BGZ, niveau 3 & 4)

Wij geven antwoord op veelgestelde vragen zoals: wat houdt een leer-werktraject precies in? Kan ik de opleiding verkort volgen? Is onregelmatig werken verplicht? Natuurlijk heb je tijdens het Webinar de mogelijkheid om vragen te stellen.

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen (vanaf 18 jaar) die belangstelling heeft om een leer-werktraject te volgen in de zorg. Als je net gestart bent met oriƫnteren, al denkt te weten welke opleiding je wil volgen of er al helemaal uit bent en vooral wil weten of Middin bij je past. Dit webinar is voor jou!

Programma

Tijdens het webinar zullen wij ingaan op de volgende onderwerpen: 

  • Welke opleidingen kan je volgen? *
  • Wat komt er kijken bij een leer-werktraject?
  • Wat bieden wij aan?
  • Wat verwachten wij van jou?
  • Hoe verloopt de sollicitatieprocedure en wat kan je doen om deze succesvol te doorlopen?
    *Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot de opleidingen verwijzen wij je graag door naar de websites van het Albeda en ROC Mondriaan.

Aanmelden

Interesse? Aanmelden voor het webinar kan door het formulier hiernaast in te vullen. Je ontvangt in de week van 27 januari een link waarmee je kan deelnemen aan het webinar

Datum en locatie

Kan je hier niet bij zijn? Meld je dan aan voor ons tweede webinar op woensdagavond 16 maart. Wij raden je aan pas te solliciteren na het volgen van het webinar. Wil je jouw vragen eerder beantwoord hebben? Meld je dan aan voor ons digitale vragenuur. Deze vindt vanaf maandag 31 januari wekelijks plaats.

Solliciteren

Solliciteren op een leer-werkplek kan vanaf 27 januari. Donderdag na het webinar zal de vacature leerling-begeleider op onze website www.werkenbijmiddin.nl vermeld staan.

Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Burgemeester Elsenlaan 170 | 2288 BH Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48