Leuk je te ontmoeten 2 | Middin - Middin

Leuk je te ontmoeten!

Wat leuk je gesproken te hebben! Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden bij Middin. Want bij Middin is er altijd een rol die bij jou past.

Ga voor midden in het leven

Bij Middin geloven we in professionals die midden in het leven staan. In mensen die met een open blik naar de wereld kijken, kansen zien en anderen op weg willen helpen. Mensen die ergens voor gaan, vooruit willen. Het is die houding, die mentaliteit die we zoeken en aanmoedigen bij mensen. Want midden in het leven krijg je meer voor elkaar.

Stage

Zoek je een stageplek? Ook dat kan bij Middin! Je werkt samen met ervaren begeleiders en leert hoe je mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel kunt helpen, op een van onze vele locaties.

Manon gaat voor midden in het leven

Manon begon als stagiaire bij Middin en is na haar stage in de flexpool gaan werken.

To be able to view this content you need to accept the cookies that come from this third party.

Werken in de flexpool

Als begeleider in onze flexpool heb je regie over je rooster. Je geeft zelf door wanneer je wilt werken en hoeveel. Ook krijg je de kans om op verschillende locaties te werken, met verschillende mensen. Van mensen met een (licht) verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel tot mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Voor kortere of juist langere tijd. Op deze manier ontdek je wat je leuk vindt. Misschien blijf je wel flexibel werken. Hoe dan ook: bij Middin is er altijd een rol die bij je past.

Leren en werken

Wil je graag in de zorg werken en heb je geen zorggericht diploma? Bij Middin krijg je volop de ruimte, kansen en support om als leerling aan de slag te gaan. We bekijken samen met jou welke kennis, ervaring en competenties je al hebt. En ook wat je nog wilt en kunt leren. Op basis daarvan worden gerichte opleidingen of trainingen aangeboden. Zodat jij groeit en komt te werken in een rol die bij je past.

Over Middin

Bij Middin helpen we zo’n 6.000 mensen met een (licht) verstandelijke beperking, lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel midden in het leven te staan. We weten dat dit soms lastig kan zijn. Samen zorgen we dat zij kunnen doen wat goed en belangrijk voor ze is. Want dat maakt het leven leuker. We helpen met wonen, werken, leren, vrije tijd en voor jezelf zorgen. Net als met opgroeien en opvoeden. Dit doen we met zo’n 3.500 Middin’ers op 180 plekken midden in de steden en dorpen van Zuid-Holland. Want midden in het leven staan doe je samen met mensen om je heen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel of mail met onze recruiters. We helpen je graag verder.

070 322 22 46
[email protected]