Stage | Middin - Middin

Stage

Bij Middin krijg je volop ruimte, kansen en support om te groeien tijdens je stage. Je werkt samen met ervaren begeleiders en leert hoe je mensen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel kunt helpen, op een van onze vele locaties midden in het leven van de steden en dorpen van Zuid-Holland.

Stage bij Middin

Zin om stage te lopen bij Middin? Laat het ons weten via het aanmeldformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je mogelijkheden te bespreken. Bij Middin helpen we je graag met een stageplek voor een bol-opleiding (beroepsopleidende leerweg) of voltijdopleiding (hbo), met een oriënterende of maatschappelijke stage of wanneer je door je school een gereserveerde stageplek hebt gekregen.


Heb je eerder gesolliciteerd, stage gelopen of werk je al bij Middin? Neem dan direct contact op met ons stagebureau via [email protected] of de mail knop hieronder en vraag om een andere inschrijfwijze. We helpen je graag verder op weg binnen Middin.

To be able to view this content you need to accept the cookies that come from this third party.

Vragen?

Heb je vragen over het invullen van het aanmeldformulier of over andere dingen? Mail of bel dan naar het stagebureau van Middin, via [email protected] of 070 372 36 08.


We helpen je graag verder.