Leren en werken

Wil je een opleiding volgen in zorg of welzijn? En ook vast lekker aan het werk? Dan is een leerwerkplek iets voor jou. Bij Middin bieden we je de mogelijkheid de voordelen van werken en leren te combineren.

Leerwerkplek

Bij Middin leiden we graag mensen op. Je kunt bij ons rekenen op vakkundige begeleiding. Niet alleen van je werkbegeleider, maar ook van de adviseur beroepsopleidingen en je collega’s. Middin is een door SBB erkend leerbedrijf.
Als je kiest voor een leerwerkplek dan werk je zo’n 27 tot 32 uur per week. Je gaat 1 dag per week naar school. Je krijgt een tegemoetkoming in uren, bij een contract van 32 uur is dat 4 uur per lesdag. Heb je een kleiner contract, dan is de tegemoetkoming naar rato. Ook vergoedt Middin je boeken en je collegegeld. En ben je 25 jaar of ouder, dan ontvang je vanaf het eerste jaar meteen een vierdejaars leerlingensalaris.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar collega's op wie wij kunnen bouwen. We zien graag dat je je werk met enthousiasme en plezier doet. Samen met je collega's draag je er zorg voor dat de locatie 24 uur per dag bemand is. Je draait mee in de wisselende diensten die op je locatie van toepassing zijn.

Geïnteresseerd?

Voor de start van het komend leerjaar (augustus/september 2018) zijn wij voorzien van kandidaten. Voor de februari instroom komt medio september/oktober weer een vacature open. Houd de vacature pagina in de gaten.

Voor vragen kun je contact opnemen met afdeling Recruitment op telefoonnummer: 070 372 35 48.

Onze locaties
Contact met Recruiters van Middin?

Prinses Beatrixlaan 16 | 2285 VZ Rijswijk 
e recruitment@middin.nl
t 070 372 35 48

Middin gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.