Leren en werken

Wil je een opleiding volgen in zorg of welzijn? En ook vast lekker aan het werk? Dan is een leerwerkplek iets voor jou. Bij Middin bieden we je de mogelijkheid de voordelen van werken en leren te combineren.

Leerwerkplek

Bij Middin leiden we graag mensen op. Je kunt bij ons rekenen op vakkundige begeleiding. Niet alleen van je werkbegeleider, maar ook van de adviseur beroepsopleidingen en je collega’s. Middin is een door SBB erkend leerbedrijf.
Als je kiest voor een leerwerkplek dan werk je zo’n 27 tot 32 uur per week. Je gaat 1 dag per week naar school. Je krijgt een tegemoetkoming in uren, bij een contract van 32 uur is dat 4 uur per lesdag. Heb je een kleiner contract, dan is de tegemoetkoming naar rato. Ook vergoedt Middin je boeken en je collegegeld. En ben je 25 jaar of ouder, dan ontvang je vanaf het eerste jaar meteen een vierdejaars leerlingensalaris.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar collega's op wie wij kunnen bouwen. We zien graag dat je je werk met enthousiasme en plezier doet. Samen met je collega's draag je er zorg voor dat de locatie 24 uur per dag bemand is. Je draait mee in de wisselende diensten die op je locatie van toepassing zijn.

Geïnteresseerd?

Voor de vacature van Leren en Werken in de zorg hebben wij ruim voldoende aanmeldingen ontvangen. Hierdoor is het op dit moment niet meer mogelijk om je aan te melden voor de leerwerkplekken die in augustus 2018 vrijkomen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sepideh Teimorian of Gülsüm Akpinar van de afdeling Recruitment op 070 372 35 48.

Onze locaties
Neem contact op met Middin

Prinses Beatrixlaan 16 | 2285 VZ Rijswijk 
e info@middin.nl

» Ga naar ons Contactformulier