Zoek jij een stageplaats?

Ben je enthousiast en gemotiveerd om stage te lopen dan biedt Middin jou graag een stageplaats aan.
Er zijn stageplaatsen voor onderstaande BOL (MBO) of voltijd (HBO) opleidingen:

  • opleidingen op het gebied van zorg en welzijn
  • opleidingen gericht op HRM en ondersteunende diensten 
  • enkele stageplaatsen op gebeid van wetenschappelijk onderwijs bij de ondersteunende diensten van het Expertisecentrum

Wil jij in aanmerking komen voor een stageplaats, volg dan de volgende stappen:

Stap 1:

Vul het aanmeldingsformulier volledig in en stuur dit samen met je vaccinatiebewijs Hepatitis B digitaal naar: stagebureau@middin.nl.  
Let op: alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen!

Stap 2:

Zodra we het aanmeldingsformulier samen met je vaccinatiebewijs Hepatitis B hebben ontvangen, gaan we op zoek naar een beschikbare stageplaats die past bij jouw opleiding en wensen.
Is die stageplaats gevonden, dan ontvang je een voorstelmail, waarin je wordt voorgesteld aan de zorgmanager van de locatie waar deze beschikbare stageplaats is. Hij/zij gaat je bellen of mailen om een afspraak te maken. Op de website van Middin kun je de naam van de locatie opzoeken, zodat je alvast wat informatie kunt lezen over de betreffende locatie.

Stap 3:

De zorgmanager of de stagebegeleidster van de locatie en jij hebben een kennismakingsgesprek. Vergeet niet de documenten mee te nemen waarom gevraagd is in de voorstelmail.
Na dit gesprek besluiten jullie beiden of de locatie en jij met elkaar verder gaan en je dus een stageplaats hebt. Jullie maken dan ook de afspraken over de startdatum van de stage, onregelmatige diensten enz.
Jouw gegevens worden daarna ingevoerd in onze administratie. Vervolgens duurt het dan 2 weken voordat je gegevens zijn ingevoerd en je met je stage kunt beginnen.

Stap 4:

Je ontvangt een stageovereenkomst van Middin thuis. Verzoek is om deze binnen 2 weken ondertekend retour te sturen.
Tevens ontvang je een link per mail thuis om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen. Alleen deze VOG wordt door Middin geaccepteerd en willen we graag, binnen uiterlijk 2 maanden na aanvang van je stage, van je ontvangen.
De BPVO (stageovereenkomst vanuit je opleiding) willen we ook graag binnen uiterlijk 2 maanden bij het Stagebureau van je ontvangen. Sommige scholen noemen dit de POK (praktijkovereenkomst) of de stageovereenkomst.
Vergeet niet om op tijd je VOG en BPVO op te sturen, want als we deze documenten niet op tijd ontvangen moeten we helaas je stage stoppen.

Mocht je nog vragen hebben over stage lopen bij Middin, dan zijn we bereikbaar via:
stagebureau@middin.nl.
Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 070 372 36 08.  
Onze locaties
Neem contact op met Middin

Prinses Beatrixlaan 16 | 2285 VZ Rijswijk 
e info@middin.nl

ยป Ga naar ons Contactformulier